YURTİÇİ ADAK KURBAN

Aziz Mahmud Hüdâyî Vakfı, adak, akika, şükür vb. kurbanların kesiminde, haftanın yedi günü, hizmet vermektedir. Kurbanlarınızı, Hüdâyî Vakfı’nda hijyenik ve teknolojik ortamlarda, başında bulunarak, ehil kasaplar eliyle kestirme imkanı mevcuttur.

Detaylı bilgi için: (0216) 342 02 06

Ayrıca Kurban Bayramı zamanı İstanbullu hemşerilerimiz için; Üsküdar Aziz Mahmut Hüdâyi hazretlerinin türbesi yanındaki yerimizde ve Küçük Çamlıca’daki Çilehane merkezimizde, İstanbul’un zor şartlarında kurbanlarını kolaylıkla kesebilecek ve ibadetlerini gönül huzuru ile tamamlayabilecek imkânlar sunuyoruz.

Kurban Allah’a şükrümüzün bir ifadesidir. Bu nedenle kurban kesmekten maksat Allah’ın hatırlanması ve zikredilmesidir. Zira bizim varlık gayemiz Allah’ı bilme, tanıma ve O’na yaklaşmaktan ibarettir. Kurban, Allah Teala’nın bize verdiği sağlık, sıhhat ve maddi imkanların bir şükran ifadesi olmak üzere O’nun rızasını kazanmak için kesilir. Bunun için niyetimiz çok önemlidir. Çünkü Allah “Kurbanların ne etleri ne kanları Allah’a ulaşır. Allah’a ulaşan sizin takvanız, kalbi duygunuzdur” (Hac Suresi, 37. ayet ) buyurmaktadır.

Bu duygularla Hüdayi’de kestiğiniz kurbanlardan alınan 1/3 oranındaki etler:

1- Her gün vakfımız Üsküdar ve Çamlıca aşevinde yüzlerce kişiye sunulan sıcak yemekte,
2- Fukaraya dağıtılan erzak paketleri içinde ve özellikle Suriyeli muhacirlere verilmekte,
3- Vakfımız ünitelerindeki öğrencilerin ye­meklerinde kullanılmaktadır.

* Aziz Mahmud Hüdâyî Vakfı, adak, akika vb. kurbanların kesiminde haftanın yedi günü hizmet vermektedir.
* Kurban Bayramında da ülkemiz insanına kolaylaştırıcı hizmetler sunmaktadır.

YURT İÇİ ADAK KURBAN İÇİN HESAP NUMARASI:
KUVEYT TÜRK Üsküdar Şubesi
Hesap Numarası (TL)    :  1001261-3
IBAN Numarası     (TL)  :  TR88 0020 5000 0010 0126 1000 03

Hesap Numarası (USD)   :  1001261-102
IBAN Numarası (USD)    :  TR34 0020 5000 0010 0126 1001 02

Hesap Numarası (EURO)  :  1001261-103
Hesap Numarası (EURO)  :  TR07 0020 5000 0010 0126 1001 03

Yurt içi Kurban Bağışı Yapmak için:
Nolu telefonlardan kurban kayıt bürosuna ulaşabilirsiniz.

YURTDIŞI KURBAN BAĞIŞI İÇİN TIKLAYINIZ…http://hudayivakfi.org/wp-content/uploads/2017/07/hudayi_site_banner-702x336.jpg

YURTDIŞI ADAK KURBAN BAĞIŞI İÇİN TIKLAYINIZ…