SUDANLI YETİMLERE GIDA VE BARINAK YARDIMI

Kurulduğu 1985 yılından bu yana beş kıtada birçok ülkede başta eğitim, basın-yayın, din hizmetleri ve insani yardım ve sosyal hizmetler alanlarında faaliyet gösteren Hüdayi Vakfı faaliyette bulunduğu Afrika ülkelerinden Sudan’da bulunan partner kuruluşu AL- İHYAA derneği aracılığıyla hayırseverlerin de katkılarıyla yetimlere yönelik iki projeyi hayata geçirdi.

Dernek aracılığıyla 300 yetim ve muhtaç aileye erzak paketi dağıtıldı. Ayrıca Umdurman bölgesinde aşırı yağmurlardan evleri yıkılan 2 yetim aileye ev yapılarak teslim edildi.

Vakfımız ülke ve bölge şartı olmaksızın yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi oldukları tesbit edilen yetimlere yönelik sarfedilmek üzere bağış kalemleri içerisinde “Yetim” başlığıyla oluşturduğu ortak havuz hesabına gelen bağışları, yetimlere yönelik farklı insani ve sosyal yardım projelerinde değerlendirmektedir.