SMS İLE BAĞIŞ

Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı Afrikalı ve Suriyeli Kardeşlerimize yardımda bulunmaya devam ediyor.

4832’ye AFRİKASURIYE, ARAKAN veya FİLİSTİN yazıp kısa mesaj göndererek siz de 15 TL bağışta bulunabilirsiniz.
Ayrıca genel bağışlarınız için BAĞIŞ yazıp kısa mesaj göndererek siz de 15 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca 4948‘e IFTAR yazıp kısa mesaj göndererek 20 TL ile bir kişiye iftar verebilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca FITRE  yazıp 4948‘e SMS göndererek 20 TL değerindeki fitrelerinizi Hüdayi Vakfı vasıtası ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca FIDYE  yazıp 4948‘e SMS göndererek 20 TL değerindeki fitrelerinizi Hüdayi Vakfı vasıtası ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

SMS kampanyası Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’un tüm faturalı hatları ile Türk Telekom ve Türkcell’in kontörlü hatları için geçerlidir.