SMS İLE BAĞIŞ

Vakfımızın SMS bağış hattı aracılığıyla dilediğiniz miktarda bağışta bulunarak yurt içindeki ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürebilirsiniz.

4832’ye AFRİKA, AŞEVİ, EĞİTİM, FİLİSTİN, GIDA, KIŞ, MESCİT, SAĞLIK, SU KUYUSU, SURİYE, YEMEN, YETİM yazıp kısa mesaj göndererek siz de 15 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Ayrıca genel bağışlarınız için BAĞIŞ yazıp kısa mesaj göndererek siz de 15 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca 4948‘e IFTAR yazıp kısa mesaj göndererek 25 TL ile bir kişiye iftar verebilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca FITRE  yazıp 4948‘e SMS göndererek 25 TL değerindeki fitrelerinizi Hüdayi Vakfı vasıtası ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca FIDYE  yazıp 4948‘e SMS göndererek 25 TL değerindeki fitrelerinizi Hüdayi Vakfı vasıtası ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

SMS kampanyası Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’un tüm faturalı hatları ile Türk Telekom ve Türkcell’in kontörlü hatları için geçerlidir.

Operatörler, SMS bağışlarınızdan hiçbir şekilde komisyon kesmemektedir.