LİSANS EĞİTİMİ

Vakfımız, milli ve manevi değerlerine sahip farklı branşlarda üniversite öğrencilerine yurtlarda barınma imkanları sağlamakta, burs temin etmeye çalışmaktadır. Yurt içinden ve yurt dışından gelen öğrencilerimiz Hüdâyî ocağında sıcak bir yuva bulmuşlardır.

39 farklı ülkeden 2.000’i aşkın lisans öğrencisinin ülkemizdeki muhtelif üniversitelerde eğitim alarak mezun olmalarına destek olunmuştur. Lisans eğitimini tamamlayan bu öğrenciler, ülkelerinde STK yöneticiliği, öğretmenlik, imamlık ve yazarlık gibi çeşitli meslek dallarında istihdam edilmişlerdir.

Vakfımızın Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Senegal gibi ülkelerde desteklediği ilahiyat ve eğitim fakültelerinde yüzlerce öğrenci okumaktadır.