KURBANLARINIZ NASIL KESİLİYOR?

Yurt dışı kurban bağışlarınız nasıl kesiliyor?

Yurt dışı kurban organizasyonumuzu faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde kendi müesseselerimiz aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Kurbanlık hayvan alımından, kesim ve dağıtımına kadar tüm aşamalarında kurban ibadeti esaslarına uygun ve güven veren bir yapılanmayla büyük bir hassasiyet, îtina ve sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz.

Milletimizin vakfımıza güvenerek ve teveccüh göstererek emanet ettiği vekâlet kurban hisselerini Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Uzak Doğu gibi farklı coğrafyalarda 40 ülkeye ihtiyaçlar nispetinde taksim ediyoruz.

Vekâletini aldığımız kurbanları, bağış sahiplerinin isimlerini tek tek okuyarak, ilgili ülkelerde Hüdayi’nin vakıf kültürüne sahip ve vacip kurban ibadeti hassasiyetini iyi bilen kendi Türk personelimiz nezaretinde kesiyoruz. Kesilen kurban etlerini dul-yetim, mağdur-muhtaç, mülteciler ve Kur’an talebeleri olmak üzere yüz binlerce kişiye ulaştırıyoruz.

ADIM ADIM KURBANLARINIZ NASIL KESİLİYOR?

YURT DIŞI KURBAN BAĞIŞI 2020