KURBANI NASIL BAĞIŞLARIM?

Sizler de vakfımız vasıtası ile dünyanın dört bir köşesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşabilir, kurban bağışlarınızla onlar için birer umut olabilirsiniz.

KURBANIMI NASIL BAĞIŞLARIM?

Yurt içi ve Yurt dışı kurban bağışlarınızı;
– Üsküdar ve K.Çamlıca kayıt ofislerimizden makbuz karşılığı
– Banka hesaplarımıza Havale – EFT ile
– Albaraka Türk, Kuveyt Türk ve Vakıf Katılım şubelerinden hesap numarasına gerek kalmadan Kurumsal Tahsilat ile
– Online bağış sayfamızdan banka kartlarıyla
– Tüm PTT şubelerinden kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. PTT’de havale masrafı alındığı için yatırılan tutarın 850 TL altına düşmemesi gerekmektedir.

Yurt dışından bağış yapmak için Euro hesabımız:

• KT Bank AG (€ HESABI) IBAN: DE57502345003415410001 Swift Kodu: KTAGDEFFXXX

Tüm ülkelerde kurban bedeli 850 TL’dir. Filistin-Gazze’de 1 hisse bedeli 2000 TL’dir.

Not: Havale veya EFT yaparken Alıcı Adı olarak AZİZ MAHMUD HÜDAYİ VAKFI ve açıklamaya kurban sahibinin ismi ve telefonu yazılmalıdır. Telefon numarasının yazılması unutulduğunda vakfımızı arayıp numaranızı bildirmeniz gerekmektedir.

EFT masrafları bankadan bankaya değişmektedir. Masraf ödemeden bağış yapmak için HAVALE veya online bağış sayfamızdan banka kartlarıyla ödeme seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Bağışlarla ilgili detaylı bilgi için çağrı merkezlerimizi arayabilirsiniz.

Yurt İçi Kurban 0216 342 02 06 – 0216 428 39 60 Dahili: 140-141
Yurt Dışı Kurban 0216 428 39 60 Dahili: 250

Online bağış yapmak için tıklayınız…