KURBAN BAĞIŞ KILAVUZU

YURTDIŞI KURBAN BAĞIŞI YAPMA ŞEKİLLERİ

Vakfımıza aşağıdaki yollardan yurtdışı kurban bağışında bulunabilirsiniz.

1. Vakıf merkezimizde bizzat gelerek makbuz karşılığı ödeme yapmak suretiyle
  2. Banka üzerinden vakfımız hesaplarına bedeli yatırılıp, dekont açıklamasına Yurtdışı Kurban yazdırılması suretiyle;
  3. Vakfımız hesap numaralarına havale yapılıp dekont açıklamasına Yurtdışı Kurban yazılması suretiyle;
  4. Vakfımız hesap numaralarına EFT yapılması suretiyle; Pttbank Üsküdar şubesi 5734726 no’lu posta çeki hesabımıza bedeli yatırılıp, dekont açıklamasına Yurtdışı Kurban yazılması suretiyle;
  5. Web sitemiz üzerinden kredi kartıyla online Yurtdışı Kurban bağışında bulunulabilir. Tıklayınız…
  6. Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Vakıf Katılım Bankası, Vakıfbank ve Türkiye Finanas kişisel hesapları olan bağışçılarımız, bu bankaların internet şubeleri üzerinden Bağış İşlemleri menüsünü kullanarak, vakfımızın online tahsilat ekranı aracılığıyla Yurtdışı Kurban bağışında bulunabilirler.

Not 1 :   Havale veya EFT yaparken Alıcı Adı olarak AZİZ MAHMUD HÜDAYİ VAKFI ve açıklamaya kurban sahibinin ismi ve telefonu yazılmalıdır. Telefon numarasının yazılması unutulduğunda vakfımızı arayıp numaranızı bildirmeniz gerekmektedir.

Not 2 : Bağışçılarımıza kurbanlarının kesildiğine dair bilgilendirme kısa mesajla yapıldığından, dekont açıklamasına cep telefonu bilgilerini de not ettirmelerini önemle rica ederiz.

YURTİÇİ KURBAN BAĞIŞI YAPMA ŞEKİLİ

• Yurtiçi Kurban için lütfen 0216 342 02 06 numaralı telefondan kurban kayıt brosü ile görüşünüz.