KURBAN BAĞIŞ KLAVUZU

YURTDIŞI KURBAN BAĞIŞI YAPMA ŞEKİLLERİ

Vakfımıza aşağıdaki yollardan yurtdışı kurban bağışında bulunabilirsiniz.

1. Vakıf merkezimizde bizzat gelerek makbuz karşılığı ödeme yapmak suretiyle
  2. Banka üzerinden vakfımız hesaplarına bedeli yatırılıp, dekont açıklamasına Yurtdışı Kurban yazdırılması suretiyle;
  3. Vakfımız hesap numaralarına havale yapılıp dekont açıklamasına Yurtdışı Kurban yazılması suretiyle;
  4. Vakfımız hesap numaralarına eft yapılıp, daha sonra telefonla bilgi verilmesi suretiyle;
  5. Pttbank Üsküdar şubesi 5734726 no’lu posta çeki hesabımıza bedeli yatırılıp, dekont açıklamasına Yurtdışı Kurban yazılması suretiyle;
  6. Web sitemiz üzerinden kredi kartıyla online Yurtdışı Kurban bağışında bulunulabilir. Tıklayınız…
  7. Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Vakıf Bank ve Türkiye Finanas  bankalarında kişisel hesapları olan bağışçılarımız, bu bankaların internet şubeleri üzerinden Bağış İşlemleri menüsünü kullanarak, vakfımızın online tahsilat ekranı aracılığıyla Yurtdışı Kurban bağışında bulunabilirler.

Not 1: Eft ile yapılan gönderimlerde, ülkemizdeki bankacılık sisteminin teknik altyapısından kaynaklı, dekont açıklamasına Yurtdışı Kurban yazılsa dahi bu bilgi bize ulaşmamaktadır. Bu sebepten Eft ile Yurtdışı Kurban bağışında bulunan bağışçılarımızın, Eft işlemini gerçekleştirdikten sonra vakfımızın Yurtdışı Kurban birimini telefonla bilgilendirmesi gerekmektedir. (0216 428 39 60 Dahili 250)

Not 2 : Bankalar ya da ptt üzerinden yapılan bağışlarda da,  dekont açıklamasına ‘’Yurtdışı Kurban’’  ibaresinin yazılmasının unutulması veya yazdırılamaması durumunda  Yurtdışı Kurban birimimizin telefonla bilgilendirilmesi gerekmektedir.

Not 3 : Bağışçılarımıza kurbanlarının nerede kesildiğine dair bilgilendirme kısa mesajla yapıldığından, dekont açıklamasına cep telefonu bilgilerini de not ettirmelerini önemle rica ederiz.

YURTİÇİ KURBAN BAĞIŞI YAPMA ŞEKİLİ

• Yurtiçi Kurban için lütfen 0216 342 02 06 numaralı telefondan kurban kayıt brosü ile görüşünüz.