İMAM-I RABBÂNÎ SEMPOZYUMU HALKIMIZIN YOĞUN BİR TEVECCÜHÜ VE KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı’mızın öncülüğünde İstanbul Tasavvuf Araştırmaları Merkezi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi,  Altınoluk Dergisi, Erkam Radyo ve İlmi Araştırmalar Merkezi’nin katkılarıyla 15-16-17 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen “İmam-ı Rabbanî Sempozyumu”na katılım oldukça yoğundu.

15 Kasım 2013 Cuma günü; Hem İstanbul’dan hem de Türkiye’nin birçok bölgesinden gelen binlerce kişi Haliç Kongre Merkezi’ndeki Açılış Programını teşrif etti.

16-17 Kasım 2013 Cumartesi ve Pazar günleri de Bağlarbaşı Kültür Merkezi’ndeki oturumlara katılım en üst seviyede gerçekleşti.

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı olarak; bu programa katılan bütün idari ve mülki misafirlerimize, tüm İstanbullulara, ülkemizin her köşesinden bu program için gelen kardeşlerimize ve tüm gönüllülerimize en kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sempozyum Bildirisi ve detaylı bilgi için www.imamirabbanisempozyumu.org sitesine başvurunuz.