DÜĞÜN, HAYIR PAZARI, TOPLANTI vb. SOSYAL FAALİYETLER

Hüdâyî Vakfı zaman-zaman konferans, sempozyum, kermes, iftar vb. sosyal faaliyetleriyle de halka hizmet etmektedir.

Vakfımız, toplumun temeli olan aile yapısına önem vermekte, mutlu ve hu­zurlu aile yuvalarının kurulmasına katkıda bulunmaktadır

Vakfımız gelirlerine katkıda bulunmak isteyen veya el emeğiyle hayır kervanında yer almak isteyen annelerin ve genç kızların, el emeği göz nûru ürünlerini, «Hayır Pazarı/Kermes» organizasyonlarıyla değerlendirmektedir.
Zaman zaman, müteberrîlere, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, yakın ve uzak çevreye kendini tanıtacak programlar icra etmektedir.

Özellikle Ramazân-ı şerif ve Kurban Bayramı, Hüdâyî’de âdeta bir şenliktir. İftarlar, ikramlar, sevgi ve şefkat tezahürleri, Üsküdar’ın bu kutlu tepesinde çok farklı bir iklim oluşturmaktadır.

Her Pazar sabahı Hüdâyî’de bir gelenek olarak çorba ikramı verilmektedir.