BİR PAKET ERZAK BAĞIŞI

Vakfımız aracılığıyla yapacağınız erzak paketi bağışlarınızla yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürebilirsiniz.

Ülke ve bölge şartı olmaksızın yurt içi ve yurt dışında vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi oldukları, yerlerinde yapılan tahkikat sonucu tespit edilen yetimler, fakirler, öğrenciler ve mülteciler için Hüdayi Vakfı vasıtası ile gıda paketi dağıtımlarına ve ayrıca vakfımıza bağlı kurumlarda bulunan aşevlerine bağışta bulunabilirsiniz.

Hüdayi Vakfı vasıtası ile yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplam 40 ülkede gerçekleştirilecek erzak paketi dağıtım projelerine dilediğiniz miktarı bağış yaparak fakirlerin, öğrencilerin, yıkık ve yorgun gönüllerin yüzünü güldürebilir, sizler de bu hayır kervanına ortak olabilirsiniz.

“Gıda” bağışı başlığıyla açıklama kısmına erzak paketi yazarak havale, EFT veya online bağış yoluyla bankalar üzerinden de bağışlarınızı ulaştırabilirsiniz.

Bağış için:

Banka hesap numaralarımız için tıklayınız: