ADAK KURBANLARINIZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

Vakfımız, yurt içi ve yurt dışında adak, akika ve nafile kurban kesimine devam ederek kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor…Vakfımız Yurt içi ve yurt dışı adak, akika ve nafile kurbanların kesiminde bağışçılarımıza hizmet vermektedir.

Adak, akika ve nafile niyetiyle vakfımıza bağışlanan kurbanlar vekalet usulüyle kesilmektedir. Kesilen kurban etlerinin bir kısmı ihtiyaç sahiplerine, dul-yetim ve engelli ailelere dağıtılmakta bir kısmı da aşevlerinde ve Kur’an kursları, medreseler, yetimhaneler ve yurtlarda okuyan talebelerin yemeklerinde kullanılarak değerlendirilmektedir.

Yurt dışı adak kurban bedeli 650 TL olup kurbanlar, Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gürcistan (Ahıska), Kamerun, Kosova, Makedonya, Mali, Nijer, Sudan, Tanzanya, Uganda  gibi faaliyet gösterdiğimiz muhtelif ülkelerde kesilmektedir. Kesim süresi ilgili ülkelerdeki eğitim vd. faaliyetlerimizin de yoğunluğuna göre 1 ila 4 haftalık bir süre içerisinde gerçekleşmekte ve “kesim yapıldı” bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir.

Yurt içi adak kurban bedeli kurbanlıkların büyüklüğüne göre 750 TL ile 1.600 TL arasında değişmektedir.

Adak kurban kesiminde haftanın yedi günü Aziz Mahmûd Hüdâyi Hazretleri’nin türbesinin de içinde yer aldığı Üsküdar’daki vakıf merkezimizde hizmet verilmekte, kurbanlar bağış sahipleri bizzat yerinde görerek veya vekâletleri alınmak suretiyle kesilmektedir.

• Yurt İçi Adak Kurban İrtibat: 0216 341 05 97
  • Yurt Dışı Adak Kurban İrtibat: 0216 428 39 60

Havale veya EFT yaparken “Yurt İçi Kurban” veya “Yurt Dışı Kurban” başlığını seçtikten sonra açıklamaya telefon numaranızı ve vekaleti veriyorum yazarak bağışınızı ulaştırabilirsiniz.

Banka hesap numaralarımız için tıklayınız…

Online bağış üzerinden kredi kartıyla ödemek için tıklayınız…