ADAK KURBANLARINIZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

Vakfımız, yurt içi ve yurt dışında adak, akika ve nafile kurban kesimine devam ederek kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor…Vakfımız Yurt içi ve yurt dışı adak, akika ve nafile kurbanların kesiminde bağışçılarımıza hizmet vermektedir.

Bağış sahiplerinden sözlü veya yazılı olarak alınan vekâletlerle kesilen kurban etlerinin bir kısmı vakfımızın aşevlerinde ve eğitim kurumlarımızda okuyan öğrencilerimizin yemeklerinde kullanılmakta, kalan kısmı İstanbul’da ve faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılarak değerlendirilmektedir.

Yurt dışında kesilmek üzere bağışlanan kurbanlar vakfımızın faaliyet gösterdiği ülkelerde va­zifeli Hüdayi gönüldaşlarının başında bulunduğu partner kuruluşlar aracılığıyla projelendirmeleri yapılarak toplu hisseler halinde, kurban sahiplerinin isimlerinin okunması suretiyle kesilmektedir.

Yurt dışı için bağışlanan kurbanlar bir ay içinde kesilmekte ve kesim yapıldı bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir.

Bir hisse adak kurban bağış bedeli yurt dışı için 500, yurt içi 600 TL’dir.

Banka hesap bilgilerimiz, online bağış ve detaylı bilgi için web adresimizden veya çağrı merkezimizden bilgi alabilirsiniz: 0216 428 39 60