2020 YURT İÇİ KURBAN

Yurt içi kurban kayıtları için yurt içi kurban bürosundan rezervasyon yaptırmadan banka veya internet üzerinden ödeme göndermeyiniz. İrtibat Tel: 0 (216) 342 02 06 (Üsküdar)
0 (216) 428 39 60 (K. Çamlıca) – Dahili 140-141

KURBANLARINIZI HÜDAYİ’DE KESTİREBİLİRSİNİZ

“O halde, Rabbin için namaz kıl, kurban kes. (Kevser Sûresi, 2)
Kurbanlarınızı, Hüdâyî Vakfı’nda hijyenik ve teknolojik ortamlarda, başında bulunarak, ehil kasaplar eliyle kestirme imkanı mevcuttur.

Yurt içi kurban organizasyonuyla halkımıza ibadetlerini gönül huzuruyla yerine getirme imkânı sunuyoruz. Büyükbaş kurbanların kesiminde  Çilehane Camii’nin ve İLAM – İlmi Araştırmalar Merkezimizin de içinde yer aldığı Küçük Çamlıca vakıf merkezimizde, küçükbaş kurbanların kesiminde ise Aziz Mahmûd Hüdâyi hazretlerinin türbesinin de içinde yer aldığı Üsküdar’daki külliyemizde modern ve hijyenik kesimhanelerimizde bayramın ilk 3 günü randevu usulüyle kurban kesim hizmeti veriyoruz.

Buralarda kesilen kurban etlerinden vakfımıza bağış olarak bırakılan 1/3’lik kısmını kurban sahipleri adına bayram bitmeden İstanbul’da aylık düzenli olarak erzak paketi yardımında bulunduğumuz, kurban kesme gücü olmayan 8 bin dar gelirli aileye dağıtıyoruz. Kalan kısmını da aşevlerimizde ve yurtlarımızda ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere ikram edilen yemeklerde yıl boyu kullanarak değerlendiriyoruz.

Not: Yurt içi kurban kayıt bürosuna kayıt yaptırmadan, internet üzerinden ödeme yapmayınız. İrtibat Tel: 0 (216) 342 02 06 (Üsküdar) 0 (216) 428 39 60 (K. Çamlıca)

– 11 Temmuz Cumartesi sabah 08:00 itibariyle kurban kayıtları başlayacaktır.

Kurban sahiplerinin bizzat yerinde görerek ve vekâletleri alınarak kestirdiği kurbanların üçte bir oranındaki etleri vakfımıza bağış olarak bırakılmaktatır.

YURT İÇİ KURBAN ORGANİZASYONUMUZLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR:

-Yurt içi kurban kayıtları 11 Temmuz Cumartesi günü sabah 08:00 itibariyle Üsküdar ve Küçük Çamlıca ofislerimizde başlayacaktır.

-İlk iki kayıt günü (11 ve 12 Temmuz) ofislerimizde oluşacak yoğunluk nedeniyle telefonla kurban kesim randevusu verilemeyecektir. 13 Temmuz Pazartesi günü ve sonrası telefonla randevu alabilirsiniz.

– Kurban randevusu alınmadan banka veya online bağış yoluyla ödeme yapılmaması önemle rica olunur.

-Başvurularda ödemeler peşin alınmaktadır. Kapora veya kısmi ödeme kabul edilmemektedir.

-13 Temmuz Pazartesi günü itibariyle çağrı merkezlerimizi arayıp kurban kesim sırasını öğrendikten sonra havale-EFT veya online bağış sayfamızdan kredi kartıyla ödeme yapılabilecektir.

-Bu yıl pandemi sebebiyle kesim esnasında kurbanının başında bulunamayacak olanlara kolaylık sağlanacak, kurban etleri bayramdan sonra vakıf merkezlerimizden kendilerine teslim edilebilecektir.

-Pandemi nedeniyle günlük kesilecek kurban adetleri azaltılmıştır, buna mukabil bayramın 3. günü de kurban kesim hizmeti verilecektir.

-Sosyal mesafe tedbirleri gereği, kurban kesim alanına büyükbaşta 2 kişinin, küçükbaşta 1 kişinin alınmasına müsaade edilecektir.

-Kurban kesim alanında masalar önünde yoğunluk oluşturmamak için kayıt günü verilen randevu fişiyle gelinmesi gerekmektedir.

2020 YURT İÇİ KURBANLIK FİYATLARI
BÜYÜKBAŞ 1 Hisse : 1750 ₺
KÜÇÜKBAŞ Kıvırcık Koç : 1650 ₺
KÜÇÜKBAŞ Büyük Koç: 1850 ₺