2019 YURT İÇİ KURBAN

Yurt içi kurban kayıtları için yurt içi kurban bürosundan rezervasyon yaptırmadan banka veya internet üzerinden ödeme göndermeyiniz. İrtibat Tel: 0 (216) 342 02 06 (Üsküdar)
0 (216) 428 39 60 (K. Çamlıca) – Dahili 140-141

KURBANLARINIZI HÜDAYİ’DE KESTİREBİLİRSİNİZ

“O halde, Rabbin için namaz kıl, kurban kes. (Kevser Sûresi, 2)
Kurbanlarınızı, Hüdâyî Vakfı’nda hijyenik ve teknolojik ortamlarda, başında bulunarak, ehil kasaplar eliyle kestirme imkanı mevcuttur.

Yurt içi kurban organizasyonuyla halkımıza ibadetlerini gönül huzuruyla yerine getirme imkânı sunuyoruz. Büyükbaş kurbanların kesiminde  Çilehane Camii’nin ve İLAM – İlmi Araştırmalar Merkezimizin de içinde yer aldığı Küçük Çamlıca vakıf merkezimizde, küçükbaş kurbanların kesiminde ise Aziz Mahmûd Hüdâyi hazretlerinin türbesinin de içinde yer aldığı Üsküdar’daki külliyemizde modern ve hijyenik kesimhanelerimizde bayramın ilk 2 günü randevu usulüyle kurban kesim hizmeti veriyoruz.

Not: Yurt içi kurban kayıt bürosuna kayıt yaptırmadan, internet üzerinden ödeme yapmayınız. İrtibat Tel: 0 (216) 342 02 06 (Üsküdar) 0 (216) 428 39 60 (K. Çamlıca)

– 20 Temmuz Cumartesi sabah 08:00 itibariyle kurban kayıtları başlayacaktır.

– Başvuru esnasında 200 TL nakit kapora alınarak kurban kesim sırası verilecektir.

Kurban sahiplerinin bizzat yerinde görerek ve vekâletleri alınarak kestirdiği kurbanların üçte bir oranındaki etleri vakfımıza bağış olarak bırakılmaktatır.

Hüdayi’de kestiğiniz kurbanlardan alınan 1/3 oranındaki etler:

1- Bayram günleri başta olmak üzere her ay fukaraya erzak paketleriyle beraber dağıtılmakta (yaklaşlık 6 bin aile),
2- Her gün vakfımızın Üsküdar ve Çamlıca’daki aşevlerinde binlerce kişiye sunulan yemeklerde,
3- Vakfımız ünitelerindeki öğrencilerin ye­meklerinde kullanılmaktadır.

* Aziz Mahmud Hüdâyî Vakfı, adak, akika vb. kurbanların kesiminde haftanın yedi günü hizmet vermektedir.
* Kurban Bayramında da ülkemiz insanına kolaylaştırıcı hizmetler sunmaktadır.

2019 YURT İÇİ KURBANLIK FİYATLARI
BÜYÜKBAŞ 1 Hisse : 1550 ₺
KÜÇÜKBAŞ Büyük Koç : 1700 ₺
KÜÇÜKBAŞ Kıvırcık Koç: 1450 ₺