2017 YURTİÇİ KURBAN

Yurt içi kurban kayıtları için yurt içi kurban bürosundan rezervasyon yaptırmadan banka veya internet üzerinden ödeme göndermeyiniz. İrtibat Tel: 0 (216) 341 05 97

KURBANLARINIZI HÜDAYİ’DE KESTİREBİLİRSİNİZ

“O halde, Rabbin için namaz kıl, kurban kes. (Kevser Sûresi, 2)
Kurbanlarınızı, Hüdâyî Vakfı’nda hijyenik ve teknolojik ortamlarda, başında bulunarak, ehil kasaplar eliyle kestirme imkanı mevcuttur.

Kurban Bayramı zamanı İstanbullu hemşerilerimiz için; Üsküdar Aziz Mahmut Hüdâyi hazretlerinin türbesi yanındaki yerimizde ve Küçük Çamlıca’daki Çilehane merkezimizde, İstanbul’un zor şartlarında kurbanlarını kolaylıkla kesebilecek ve ibadetlerini gönül huzuru ile tamamlayabilecek imkânlar sunuyoruz.

Büyükbaşlar için Çamlıca, küçükbaşlar için Üsküdar‘daki kesimhanelerimizde hizmetinizdeyiz.

Not: Kesilen kurbanlardan her bir hisse için 1/3 oranında bağış alınmaktadır.

Not: Yurt içi kurban kayıt bürosundan randevu almadan internet üzerinden yurt içi kurban kaydı yapılmamaktadır. İrtibat Tel: 0 (216) 341 05 97

Hüdayi’de kestiğiniz kurbanlardan alınan 1/3 oranındaki etler:

1- Her gün vakfımız Üsküdar ve Çamlıca aşevinde yüzlerce kişiye sunulan sıcak yemekte,
2- Fukaraya dağıtılan erzak paketleri içinde ve özellikle Suriyeli muhacirlere verilmekte,
3- Vakfımız ünitelerindeki öğrencilerin ye­meklerinde kullanılmaktadır.

* Aziz Mahmud Hüdâyî Vakfı, adak, akika vb. kurbanların kesiminde haftanın yedi günü hizmet vermektedir.
* Kurban Bayramında da ülkemiz insanına kolaylaştırıcı hizmetler sunmaktadır.

2017 YURT İÇİ KURBANLIK FİYATLARI
BÜYÜKBAŞ 1 Hisse : 1350 ₺
KÜÇÜKBAŞ Süper Koç : 1400 ₺
KÜÇÜKBAŞ Kıvırcık : 1150 ₺